Growth Potential Test


Invision Consulting ontwikkelde met expert partners in alle domeinen, een gratis test die in kaart brengt hoeveel potentieel nu reeds gebruikt wordt in jouw bedrijf, en hoeveel potentieel momenteel nog verloren gaat.

De test neemt minder dan 10 minuten in beslag, en geeft meteen weer waar er nog verbetering nodig is om het juiste menselijk kapitaal aan te trekken en te behouden. Enkel wanneer het bedrijf op alle domeinen een score van 5 of 6 behaalt, zal het een magneet zijn voor toptalent.

Je kan het resultaat van jouw organisatie onmiddellijk vergelijken met de gemiddelde score van andere bedrijven die de test hebben ingevuld.

Growth Potential Test

Model voor Duurzame Groei

De chart is gebaseerd op ons eigen Model voor Duurzame Groei©, en geeft de score weer op de 16 domeinen die noodzakelijk zijn voor een langdurige, verantwoorde groei, in balans met medewerkers, maatschappij, en de wereld.

Het model voor Duurzame Groei is ontstaan uit een nood in de markt, maatschappij en klimaat, op basis van 20 jaar consultancy ervaring, waarvan 10 jaar in bedrijfsovernames en –integraties, en carve-outs.

Het model werd gevalideerd door 21 domein-experten met gemiddeld 17 jaar aan ervaring binnen hun vakgebied.

Growth Potential Test

Eens de test is afgerond, krijg je het rapport met het resulaat binnen 24u toegestuurd op het email adres dat je achterliet.

Start de test!